GESPECIALISEERDE VOETVERZORGING

ERKEND – GEDIPLOMEERD

Mijn naam is Eline Vercruysse

Ik ben in 2019 afgestudeerd als gespecialiseerd voetverzorgster bij Syntra West Kortrijk. Daarnaast volg ik jaarlijks bijscholingen om mij verder te specialiseren en de nieuwste technieken aan te leren.

Als kind was ik al geboeid door voeten! Voeten verwennen en verzorgen was toen al een passie geworden. Door mijn huidig beroep zag ik veel voetproblemen. Mijn interesse in de voeten werd groter en ik had zin om mij er meer in te verdiepen. Ik volgde de opleiding gespecialiseerde voetverzorging. Waardoor de passie voor voetverzorging alleen maar groter geworden is. Voeten zijn zoveel meer dan ‘voeten’!

“If your feet are happy,
You are happy.”

Voeten moeten de aandacht krijgen, die ze verdienen. Ondanks dat de voeten het verst van ons af staan, hebben ze één van de meest belangrijke functies te vervullen. Namelijk ons te dragen. Voeten met zorg omhullen kreeg een belangrijke plek in mijn leven. Klein, fijn handwerk, op mijn ritme, daar word ik helemaal blij van.

Zo zonder tijdsdruk, er echt kunnen zijn voor de mens. Dat is pas leven! Mijn streven is om u terug ‘op wolkjes’ te laten stappen met probleemloze en pijnloze voeten. En nieuwsgierig en leergierig als ik ben, blijf ik mij verder verdiepen in voeten. Tevens ben ik lid van de Belgische Vereniging voor Gespecialiseerde Voetverzorgers.

Adres

Voetzorg Eline

Kortrijksestraat 94

8890 Dadizele

Contact

Rekeningnummer

BE37 7506 8712 5328

BIC AXABBE22

BTW: BE0898472693