Voetzorg Eline

Uw voeten, mijn zorg.

Arkada techniek

De nieuwe Arkada nagelregulatietechniek is breed en inzetbaar bij alle nagel problemen. Deze arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingegroeide en/of schimmel nagels. Arkada is de oplossing zelfs wanneer andere ingrepen op behandelmethoden geen resultaat bieden. Klanten voelen direct verlichting na één behandeling, wat in de meeste gevallen voldoende is om de problematiek voor langere tijden op te lossen. Meestal is één behandeling dus voldoende, in sommige extreme gevallen is een maandelijkse controle nodig. Tijdens deze controle is het mogelijk dat er kleine aanpassingen moeten worden uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald.

Het aantal controles hangt af van het type, de comvexiteit (kromming van de nagel) en mate van groei van de nagel. De revolutionaire methode is effectief en vaak bijna pijnloos. Geen beugels of scherpe, ruwe oneffenheden meer. Deze techniek is toe te passen bij vele soorten probleemnagels. Het ziet er natuurlijk uit en bijna niet te onderscheiden van uw eigen nagel.

Arkada
Arkada

De behandelijk bestaat uit 3 fases:

  • Thuis voorbehandelen met Arkada serum
  • De behandeling in het salon
  • De behandeling thuis met arkada serum en/of Alba bij schimmelnagel

Een behandeling duurt ongeveer 60 min. Rigoureus ingrijpen door een specialist is hier gelukkig niet meer nodig en de klant is direct pijnvrij.

Schaam u niet over uw lelijke nagel en kom langs, ik geef u graag mijn advies waarbij we de juiste behandeling bespreken, een eerste controle afspraak is volledig vrijblijvend en gratis.


HFL Product Training

Een product training om dieper in te gaan op de producten van HFL. Kennis maken met de belangrijke grondstoffen. Hoe de producten te gebruiken en voor wat. Dit om mijn zorgvragers het juiste advies te geven.

hflproducten

Binnenkort Januari 2020

Unibrace

Een fantastisch nieuw instrument in de strijd tegen ingroeiende nagels!

De unibrace is een universele nagelbeugel. Deze beugels zijn geschikt om te bevestigen met een haakje om de nagel of te plakken op de nagelplaat of een combinatie daarvan. De nagelbeugel ziet er elegant uit en is comfortabel voor de zorgvrager. Het kan zelfs gebruikt worden op een kleine teennagel en op de vingernagel.

Unibrace1
Unibrace2

Masterclass Ortheses

Complexe ortheses vervaardigen van diverse materialen. Meer diepgang in de oorzaken van afwijkingen van teen/voetstanden.

Footer