Voetzorg Eline

Uw voeten, mijn zorg.

Arkada techniek - binnenkort juni 2019

Arkada

De nieuwe Arkada nagelregulatietechniek is breed en inzetbaar bij alle nagel problemen. Deze arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingegroeide en/of schimmel nagels. Arkada is de oplossing zelfs wanneer andere ingrepen op behandelmethoden geen resultaat bieden. Klanten voelen direct verlichting na één behandeling, wat in de meeste gevallen voldoende is om de problematiek voor langere tijden op te lossen. Meestal is één behandeling dus voldoende, in sommige extreme gevallen is een maandelijkse controle nodig. Tijdens deze controle is het mogelijk dat er kleine aanpassingen moeten worden uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald.

Het aantal controles hangt af van het type, de comvexiteit (kromming van de nagel) en mate van groei van de nagel. De revolutionaire methode is effectief en vaak bijna pijnloos. Geen beugels of scherpe, ruwe oneffenheden meer. Deze techniek is toe te passen bij vele soorten probleemnagels. Het ziet er natuurlijk uit en bijna niet te onderscheiden van uw eigen nagel.

De behandelijk bestaat uit 3 fases:

Een behandeling duurt ongeveer 60 min. Rigoureus ingrijpen door een specialist is hier gelukkig niet meer nodig en de klant is direct pijnvrij.

Schaam u niet over uw lelijke nagel en kom langs, ik geef u graag mijn advies waarbij we de juiste behandeling bespreken, een eerste controle afspraak is volledig vrijblijvend en gratis.


HFL Product Training

Een product training om dieper in te gaan op de producten van HFL. Kennis maken met de belangrijke grondstoffen. Hoe de producten te gebruiken en voor wat. Dit om mijn zorgvragers het juiste advies te geven.

Footer